Siç tashmë është bërë zakon artistët në prag të festave të nëntorit vijnë me projekte dedikuar atdheut e traditave tona të vjetra.

“Plisi” mban titullin një projekt i sapo publikuar nga anëtari i Filarmonisë së Kosovës Asim Gashi dhe këngëtari i njohur i muzikës popullore, Shaqir Cervadiku.

Kënga që është dedikim festës së flamurit vjen me një videoklip, i cili frymon i tëri shqip.

Shikojeni videon: