Dy sindikatat më të fuqishme në Francës organizuan sot protesta në gjithë vendin protestat, në kundërshtim të reformave ekonomike të presidentit Emmanuel Macron.

Gjatë ditës janë organizuar gjithsej 170 demonstrata dhe policia në Nant hodhi gaz lotsjellës për të shpërndarë demonstruesit.