Majlinda dhe Ornela Bregu janë dy motrat që kanë bërë emër në Shipëri.

Edhe pse të lakuara në dy fusha krejtësisht të ndryshme ato kanë nëj të përbashkët të madhe ndër shumë të tjera që i bashkojnë.

Të dyja kanë vajzat super yll dhe mjaft sexy. Dhe për më tepër ngjajnë aq shumë me njëra tjetrën sa  vështirë të dallohen.

Vajza e demokrates, Majlinda Bregu është zhvendosur jashtë vendit ku kalon disa ditë nëpër Europë, ku nuk mund të linte pa parë dhe Spanjën. Atje jeton tezja e saj Ornela prej më shumë se një viti.

Kejda ka shpërndarë në rrjetet e saj sociale foto nga këto udhëtime ku ndër të tjera bie në sy një me kushërirën e saj të parë. Të dyja të lënë pa fjalë me pamjen e tyre, supër fizik dhe lehtësisht të ngatërueshme.

Femrat e familjes Bregue paskan në gen të hijshmen