Gjërat po bëhen serioze në mes të Jeremy Meeks dhe Chloe Green.

Burime të afërta me çifton thonë se ai po planifikon t’i propozojë asaj martesë.

“Chloe dhe Jeremy janë shumë të dashuruar dhe ajo mendon se ai së shpejti do t’i propozojë”, ka thënë burimi për USmagazine.

“Chloe nuk do të bënte fëmijë me Jeremy derisa nuk janë të martuar”,

Meeks ka aplikuar për shkurorëzim nga gruaja e tij Melissa.

Ish-krimineli i shndërruar në model nga kjo martesë ka një djalë Jeremy Jr.