Melisa Zekaj, vajza e të dënuarit me burgim të përjetshëm “Valdet Zekaj ka thënë se institucionet nuk kanë bërë asgjë për lirimin e grupit “Kumanova”.
Zekaj në një prononcim për Telegrafin tha se marshi protestues do të vazhdojë deri tek Ambasada maqedonase.

“Kjo është organizuar nga Plisat, për të cilët u jemi shumë mirënjohës. Qëllimi jonë është që t’ju tregojmë që jemi ende gjallë dhe duhet bërë diçka për ta. Institucionet shqiptare s’kanë bërë asgjë për grupin e Kumanovës. Ne do të kërkojmë lirimin e tyre”, tha Zekaj.