Miriam Cani dhe Alban Skënderaj janë tashmë prindër të një vajze, e cila quhet Ameli.

Çifti i njohur poston herë pas here foto më të bijën, por nga kjo foto e fundit e bërë publike nga Miriam Cani, duket se Ameli ngjason shumë me nënë e saj.

“Merr frymë thellë.. dhe fillo sërish. Mirëmengjes”, shkruan këngëtarja krahas kësaj pamjeje.