Shfaqet më në fund të në publik. Vajza e dytë e Donald Trump, me një buzëqeshje të gjerë, magjepsi fotografët.

Ivanka Trump tërheq vëmendjen e publikut çdo ditë, ndërsa motra e saj më e vogël Tiffany shpesh mbetet në planin e dytë.

Kështu, surpriza e duhur është shfaqur në publik këto ditë. Ajo u shfaq në shoqërinë e motrës së saj Ivanka.

Tifanny kishte një buzëqeshje të gjerë, ecte me krenari në shoqërinë e motrës dhe mbesës së saj.

Ndryshe, Donald Trump ka Tiffany me aktoren Marlo Maples. Meqenëse babai i saj u bë president, ajo rrallë u shfaq në ceremonitë zyrtare dhe në publik.