Në ditën e Pavarësisë nuk ka mbetur i madh e i vogël pa bërë patriotin.

Ato që ranë më shumë në sy me postimet e tyre patriotike gërshetuar me pozat sexy janë vajzat e zjarrta të ‘kombëtares shqiptare’ .

Rike Roçi dhe kushërira e saj kanë zgjedhur foto mjaft provokuese për të uruar festën e Flamurit.

Vajzat sexy nuk mund të dilnin jashtë natyrës provokuese në këtë ditë të madhe për shqiptarët