Një vajzë 9- vjeçarë ka ngelur shtatzënë dhe tani është në muajin e pestë. Mësohet se vogëlushja është abuzuar seksualisht nga njerku i saj 10 herë brenda një ditë, raporton Mirror.

Ka qenë nëna e saj ajo që ka zbuluar ngjarjen e rëndë, pasi po vinte re që barku i vogëlushes sa saj po rritej çdo ditë dhe më shumë.

Nëna e çoi vajzën menjëherë në spital, por ishte tepër vonë për të bërë një abort, pasi ajo ishte pesë muajsh shtatzënë.

Vajza e vogël, nga Peruja ka thënë se është përdhunuar në shtëpinë e saj nga njerku, gjatë kohës së pjesëtarët e tjerë të familjes nuk ishin aty.