Ja çfarë ndodhë kur nuk respektohet drita e kuqe në semafor.

Një shofere e veturës Toyota Corolla si pasojë e mos respektimit të dritës së kuqe në semafor, shkaktoi një aksident duke goditur kështu një veturë Honda Accord, transmeton Express. Por ajo çfarë bëri njerëzit kurioz ishte mënyra se si shoferja e cila shkaktoi aksidentin ishte veshur.

Në fakt, ajo kishte të veshura bikine derisa po ngiste veturën, dhe pas aksidentit ajo shihet duke vrapuar për të veshur rrobat.