Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump dhe zonja e parë Melania, për nder të Ditës së Falënderimeve, vizituan Gardën Bregdetare në rivierën e Floridës.

Trump ka lavdëruar Rojet Bregdetare për angazhimin e vazhdueshëm në pastrimin e vendit nga rrënojat e shkaktuara nga uragani Harvey në Teksas.