Komediani i famshëm amerikan Louis C. K ka pranuar se fjalët që kanë dalë në mediat amerikanë që ai ka abuzuar me së paku 4 femra, janë të vërteta.

Katër femra e kishin akuzuar atë për New York Times se ai kishte masturbuar në praninë e tyre, teksa një tjetër kishte thënë se ai e kishte pyetur nëse mund ta bënte diçka të tillë por ajo nuk kishte pranuar.

Hollywood është përfshirë nga një mori skandalesh seksuale ku janë përfshirë regjisore dhe aktorë të famshëm si Steven Segal , Harvey Weinstein apo Kevin Space.