Trafiku nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, kumtoi sonte Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

Intensiteti i trafikut n. akset rrugore jashtë mjediseve urbane është i matur. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti. Ky informacion ka të bëjë vetëm për anën e Maqedonisë.

LAAM përkujton se prej sot hynë në fuqi obligimi ligjor për posedim të detyrueshëm të pajisjes dimërore në automjete, pa marrë parasysh gjendjes kohore. ky obligim do të zgjasë deri më 15 mars të viti 2018.