Tetovari nga fshati Nerashti, ka zgjedhur mënyrën më të mirë për të festuar festën e Ditës së Flamurit dhe pavarësisë së Shqipërisë.

Ai ka zgjedhur të festojë mbi një elefant, ku shihet me flamurin kuqezi.