Nuk është sekret që rregullat e romancës janë revolucionarizuar dhe shumë njerëzi i janë kthyer teknologjisë për të gjetur partnerin e jetës.

Me aplikacione të ndryshme dhe platformat e rrjeteve sociale, takimet në moshën dixhitale shpesh janë një fushë e minuar.

Pra çfarë konsiderohet e pranueshme për të tërhequr vëmendjen e dikut dhe zemrën e tyre?

Sipas një studimi të ri të Huawei, i cili ka pyetur 1000 beqarë australianë, është më e pranueshme të shkrepësh një selfie në takim se sa të dërgosh një mesazh apo email.

Dhe megjithëse ka disa kufij që nuk duhen thyer, më shumë se 2/3 e të rinjve beqarë mendojnë se është e pranueshme të përdorin telefonin në një takim, dhe vetëm një e treta e tyre do të bënin një selfie në takim