Takim i koordinatorëve nacional për luftë kundër tregtisë me njerëz në Evropën Juglindore do të mbahet sot në Shkup.

Në takim fjalim do të mbajë koordinatorja për luftë kundër tregtisë me njerëz dhe sekretare shtetërore në Ministrinë e Punëve të Brendshme, Magdalena Nestorovska.

Fjalim përshëndetëa në fillim të takimit do të ketë zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu