Një reagim i veçantë ka ardhur sot nga ish ministri i Brendshëm Saimir Tahiri.

Në kuadër të festave të 28 dhe 29 nëntorit për Shqipërinë, Tahiri ka dhënë një mesazh.

“Urie Shqipëri!”, shkruan Tahiri teksa ka postuar edhe flamurin kuq e zi.

Aktualisht ish ministri i Brendshëm dhe njëherësh ish deputetët në radhët e PS është një peron nën hetim pas akuzave që janë ngritur ndaj tij si i përfshirë në një rrjet trafiku të lëndëve narkotike.