Summer Ray është njëra nga modelet më të njohura të fitnesit në botë, ndërsa se është shumë e popullarizuar në rrjetet sociale e tregon edhe fakti se ajo në “Instagram” ka hiç 17 milionë ndjekës dhe është modelja më e pëlqyer e momentit.

Shumica pyesin nëse pamja e saj në rrjetet sociale është e vërtetë dhe ajo është atraktive sikurse në fotot që i poston.

Por ajo vërtetë është tërheqëse, pasi ajo njihet si njëra nga trajneret më të suksesshme të fitnesit.

Format e saj trupore shkëlqejnë pa marrë parasysh se si vishet dhe në cilin ambient pozon, ndërsa Summer qysh moti ua ka bërë me dije të gjithëve se aktiviteti i saj në internet nuk është fals dhe këtë e vërteton me postimin e fotove si nga jeta e përditshme, ashtu edhe nga plazhi dhe palestra.