Përveçse një nga këngëtaret me te mira, me zërin e mahnitshëm, ajo është edhe një nder femrat me te bukura shqiptare, qe i ka rezistuar kohës dhe për moshën qe ka i sfidon edhe të rejat. Por ja se si ka qene ne vitet 90 Eli Fara.