Ky truk i mahnitshëm do t’ua heqë unazën që ka ngecur në gishtin tuaj në mënyrën më të lehtë të mundshme.

Kjo është alternativë më e mirë sesa prerja e unazave nga gishtërinjtë e pacientëve.

Shkenca prapa kësaj qëndron se peri për t’i pastruar dhëmbët e lubrifikon dhe shtypë gishtin, e gjithashtu përdoret për ta hequr lehtazi unazën nga gishti.

Mund t’ju duket si magji, por ia vlen dhe është shumë lehtë ta mbani mend këtë truk.