Edhe pse është dëshmuar se si pikërisht ne femrat në seks shtangemi dhe marrim zëshëm frymë më shumë se bandillët, tingujt të cilët i lëshon gjatë seksit janë treguesit më të mirë të kënaqësisë të cilën ia afroni.

Ai paralojën e kupton gjithsesi seriozisht. Por edhe angazhohet gjatë paralojës. Dhe me të paraloja zgjat shumë.

Ju jep puthje të zjarrta nëpër gjithë trupin duke u përqendruar diç më shumë në vendet kryesore. Dhe e dini shumë mirë që çdo paralojë me të është vetëm hyrje në kënaqësinë eksplozive e cila pason.

Adhuron përkëdheljen. Edhe para seksit, ndonjëherë edhe gjatë seksitimit, edhe patjetër pas seksit. Kur është fjala për seksin me të, po flasim për përvojën e cila zgjat edhe disa orë.

Derisa ju kënaqë me orale, keni ndjenjë që vërtet po kënaqet edhe ai.Thjesht nuk mund të vëreni eksitimin e tij të ngazëllyer.

Zëshëm shtangohet dhe merr frymë. Edhe pse është dëshmuar se si pikërisht ne femrat në seks shtangemi dhe marrim zëshëm frymë më shumë se bandillët, tingujt të cilët i lëshon gjatë seksit janë treguesit më të mirë të kënaqësisë të cilën ia afroni.

Rrëqetheni sapo t’ju kujtohet seksi me të. Natyrisht, në mënyrë të mirë, sepse pothuajse mund të ndieni të gjitha përqafimet e tij të imagjinuara fuqishëm, prekjet, përkëdheljet…

Atë seksi vërtet e lodh dhe pas seksit është shumë i uritur. Sepse seksi për të është përvojë e sforcuar me afsh në të cilin vërtet jep maksimumin e vet emocional, fizik dhe psikik.

Bebëzat e tij janë të zgjeruara. Jo që nuk e shmangni shikimin nga sytë e tij, por mund të vëreni bebëzat e zgjeruara të cilat zgjerohen duke u rritur edhe eksitimi i tij.

Nga ai kurrë nuk do të përjetoni refuzim të seksit. Në gishtat e njërës dorë mund t’i numëroni momentet në të cilat ai nuk ka qenë i gatshëm për seks, nëse të tillë fare ekzistojnë. Ai thjesht nuk mund të ngopet duke bërë seks me ju.