E tmerrshme kjo fotografi e këngëtares Dafina Rexhepi, të cilën po e publikojmë dhe e cila është bërë para disa vitesh.

Kjo fotografi, ku këngëtarja shihet e lidhur për karrige dhe e rrahur, është shokuese dhe nuk dihet se përse është realizuar si foto, shkruan Kosovarja. Dafina e ka ripostuar këtë fotografo, së cilës nuk i ka lënë ndonjë mbishkrim që do ta sqaronte qëllimin e saj.
Me gjasë kjo është foto më e çuditshme e më shokuese që e keni parë ndonjëherë, bërë nga ndonjë këngëtare shqiptare.