Një përqindje e vogël e njerëzve në botë fitojnë mesatarisht në ditë, aq sa pjesa më e madhe e botës nuk arrin do t’i mbledhë as në një vit aq para dhe në disa raste as tërë jetën nuk i qarkullon ato.

Nga multimiliarderi Bill Gates, tek kryeministrja e Britanisë, Theresa May më poshtë janë disa prej pasanikëve më të famshëm në botë, pjesa më e madhe e të cilëve janë bërë të pasur vetëm pasi janë bërë të famshëm.

Më poshtë ju sjellim disa nga ta:

Adele- 189,329 – dollarë dita

David Beckham – 178,509 dollarë dita

Bill Gates-9,3 millionë dollarë

JK Rowling – 260,732 dollarë dita

Duka i Westminster- 285,615 dollarë dita

Mbretëresha Elisabeta-154,348 dollarë dita.