Shteti ku gratë rrahin burrat, e paparë çfarë i bëjnë të shkretit

Në disa shtete të lindjes janë disa tradita të çuditshme dhe të vjetra, të cilat praktikohen edhe sot e kësaj dite.

Për shkak të izolimit nga perëndimi apo për shkak të ekonomisë, në një farë mënyre duket sikur zhvillimi kulturor dhe evoluimi në një shoqëri moderne dhe të emancipuar, ka ngrirë. Dhuna në këto shtete, në disa raste të caktuara është e justifikuar.

Në videon e mëposhtme do të shihni se në Pakistan, disa gra rrahin një burrë të moshuar.

Nuk është e qartë arsyeja e kësaj dhune, por komentuesit në video deklarojnë se ky person ka abuzuar me besimin fetar duke ngacmuar një femër. Si rezultat ai e pranon dhunën dhe fajin.