Shqiptarët që e përkrahen LSDM-në, në zgjedhjet parlamentare dhe lokale janë të revoltuar nga sjellja e funksionarëve të LSDM-së. Disa mbështetës nga Saraji thonë se, tani pas mbarimit të zgjedhjeve lokale as që meret parasishë aktiviteti dhe mundi i tyre për zgjedhje.

Ata, thonë se para zgjedhjeve kanë pasur pretime të shumta, ndërsa ata, tani nuk po përmbushen nga zyrtarët e LSDM-së.

Sipas tyre, ‘LSDM ka mashtruar disa individë, vetëm e vetë për të marë votat, ndërsa tani nuk na trajtojnë aspak’. Në zgjedhjet parlamentare LSDM në Saraj, mori gjithsej 3000 vota, ndërsa votat nuk kanë munguar as në zgjedhjet lokale.