Edhe kjo e diel vjen me mysafirë të shumë n’Kosovë Show.

Ragip Begaj, kandidat i Nismës për Kosovën për kryetar të Malishevës tregoi për punën në katër vjetët e shkuara dhe planet për mandatin e ardhshëm.

Në mesin e të arriturave përmendi shkollat. Tha se u ndërtuan 11 të tilla dhe 4 të tjera janë në proces të ndërtimit.

Ndërkohë, këngëtarja Aida Doçi u largua nga emisioni nga Shpëtim Desku….? Gjithçka ishte pjesë e humorit që është pjesë e pa ndashme e emisionit.

Por nuk mbaron me kaq.

Grupi i humorit UE UE Show janë gjithashtu të ftuar në këtë emision.