Pas gati 20 vitesh nëna që përdhunoi së bashku me bashkëshortin e saj vajzën ka treguar në një intervistë ngjarjen dhe se si është ndjerë në atë periudhë.

Ngjarja ka ndodhur në vitin 1996, ku dy prindërit e Amandës, Justin dhe Jim u akuzuan për sulm dhe abuzim ndaj vajzës së tyre të vogël vetëm 13 vjeç.

E urrej veten time. Por vite më parë bashkëshorti im u mundua të më bindte se nëse do të kryenim marrëdhënie me vajzën dhe ta shisnim videon e do të paguheshim shumë. Fillimisht nuk kam pranuar, por ai më thoshte se vajza tani po fillon të rritet dhe kush më mirë se sa prindërit që i kanë mësuar gjithçka, do ta mësonte se si të bëjë marrëdhënie. Nuk pranova edhe pse insistoi 3 muaj, por më pas u dorëzova, duke i shkatërruar jetën fëmijës tonë”,- ka treguar ajo.

Të dy prindërit u shpallën fajtorë, duke u dënuar me 20 vjet burg.

Pasi prindërit morën nga fëmija e tyre atë që ata donin, e kërcënuan të voglën që këtë të mos ia tregonte askujt, duke iu kthyer rutinës normale familjare.

Justin i ka treguar të gjitha këto para vajzës së saj, por edhe pse ka kaluar shumë ajo nuk mundet ta fal nënën e saj.

Nga ana tjetër babai i vajzës e ka quajtur nënën gënjeshtare . Ai pretendon se ka qenë ideja e nënës ta bënin diçka të tillë.