Vajza e këngëtares Eli Fara ka shokuar me deklaratën e fundit.

Ajo ka publikuar një foto me shprehjen e këngëtares Madona ku shkruhet.

‘Ndonjëherë duhet të bëhesh kurvë, për të bërë disa gjëra’.

Dhe pas shprehjes Marina ka pohuar se është koha të ndryshojë. Çfarë do të thotë me këtë Marian? Ka hequr dorë përfundimisht nga të qenurit juriste…?

Në fakt ajo kishte treguar shumë pak lidhur me profesionin e saj. Të vetmet që binin në sy ishin fotot provokuese dhe jeta e natës.

Nuk ka vonuar shumë dhe ka publikuar një foto mjaft të nxehtë ku bien në sy format e saj sexy.