Këngëtarja e njohur Shkurte Gashi ka filluar të bëhet shumë aktive nëpër rrjete sociale.

Duke qenë se jemi në prag të festave dhe ajo me gjithë kolegët e saj janë të angazhuar nëpër koncerte të ndryshme po u bie të kalojnë kohë më shumë bashkë.

Andaj edhe fotografitë e shkrepura së bashku nuk po mungojnë. Në një të fundit Shkurta u ka hyrë në mes Flori Mumajesit dhe Brunos, imazh në të cilin po duket shumë mirë. Kujtojmë se të tre kanë arritur të krijojnë fansat e tyre dhe gjithashtu janë shumë të dashur për publikun.