Këngëtarja Shkurte Fejza ka publikuar këngën e re, të realizuar edhe me klip ‘Vallja Shqipe’ .

Teksti i kësaj kënge është bërë nga Armand Trebicka, muzika dhe orkestrimi nga Edi Balili kurse dirigjimi nga Burim Krasniqi.

Vlen të përmendet se Shkurte Fejza në këtë klip duket shumë bukur.