Nëntëmbëdhjetëvjeçari S.Gj. (19) i punësuar në “Sport Vizhën”, dje ka dalë nga Qendra tregtare “Siti Moll” në Shkup dhe është nisur drejt “Bankës komerciale” që të kryejë pagesë të qarkullimit, me ç’rast është ndaluar nga dy persona të panjohur, të cilët pas goditjeve në stomak dhe kokë, i kanë marrë një qese, në të cilën ka pasur 1.049.100 denarë.

MPB informoi se ndërmerren masa për gjetjen e autorëve dhe për zbardhjen e plotë të rastit.