Kompania italiane Ferrari, ka prodhuar një super-makinë, duke kombinuar modelet Testarossa dhe Spider.

Për 20 vjet makina ka pasur vetëm një pronar, ndërsa është mbajtur në kushte ekspozite dhe është nxjerr vetëm për xhirot e nevojshme – që të mos dëmtohet.

Ofertuesi që ka dhënë një milion euro, është bërë pronari i modelit Testarossa Spider, që ende është në gjendje të lëvizë me 390 kuajfuqi.