Kryetari i Shkupit, Petre Shilegov sot ka realizuar takim me Esnafin e Çarshisë, dhe së shpejti pritet projekte të përbashkëta.

Njoftimi i plotë:

Te nderuar esnafe e zejtare te carshise,ju informojme se sot kishim takim me kryetarin e ri te qytetit Shkupit z.Petre Shilegov.
I uruam shendet e suksese ne misionin tij detyren e re,na premtoi se se shpejti do fillojme t’i realizojme projektet e perbashkta qe i kemi nenshkruar ne takimin e fundit.
Ju informoj edhe per nji takim tjeter
Te marten ne carshi do e kemi mysafir kryetarin e qytetit Sarajeves do jet edhe kryetari i qytetit Shkupit Petre Shilegov takimi do jet ne hamamin e Daut Pashes pas takimit do shtrohet nji dereke e perbashket.
Neser ne hymje te carshise fillojme me pune, ndermarja EVN dhe TELEKOMI do i dislokon shtyllat elektrike kabllot do futen nentoke,
Kabell optik internet i shpejte kualitativ po edhe rjet te ri elektrik, do te dislokohen edhe ormaret nga hymja ne carshi,punimet do i percjell edhe kryetari i ri i qytetit z.Petre Shilegov.