Po kush do të jenë të ftuarit e mbrëmjes së nesërme, me të cilët do të luaj Luana?! Është vetë moderatorja, që përmes “Instagram”-it të saj, ka dhënë edhe disa detaje rreh të ftuarve.

Përveç të përhershmëve, Gent Hazizi dhe Ed Manushi, këtë herë në spektakël do të jenë edhe Dritan Shakohoxha, Rozana Radi, Valbona Selimllari, Vikena Kamenica, Bes Kallaku dhe Niada Saliasi.