Keni menduar ndonjëherë se si është njeriu që jeni në lidhje?

Përtej fjalëve, keni analizuar sjelljen e tij? Si ju bën të ndiheni, apo çfarë bën për t’u ndjerë të lumtur së bashku?

Ai ju bën të ndiheni e bukur, si brenda dhe jashtë.

Vazhdimisht tenton që të bëheni versioni më i mirë i vetes suaj.

I jep rëndësi gjithmonë detajeve.

Nuk fsheh asgjë nga ju.

Qëndron pranë jush pavarësisht gjithçkaje.

E bën jetën aventureske për ju.

Mendon gjithnjë për të ardhmen.

Ju bën të ndiheni të sigurtë.

Nuk abuzon asnjëherë me juu qoftë mentalisht apo fizikisht.

Punon fortë që të mbajë lidhjen të fortë.