Një zbritje plot adrenalinë me një mountain bike në një pjesë mali të Virgin, në Utah, SHBA.

Është Red Bull Rampage, eventi më i madh i çiklistëve në botë, në të cilën marrin pjesë 21 sportistët më të mirë, të cilët sfidojnë me kërcime dhe akrobaci këtë pjesë që ka formën e një ‘gjuhe’.

Klipi, që po shihni është përshkrimi me biçikletë i kësaj pjese shumë të rrezikshme, nga ana e francezit Antonio Bizet, i cili tregon spektaklin por edhe vështirësinë e rrugës së përshkruar.