Portali fashist rus në gjuhën serbe “Sputnik” tani ka filluar një fushatë të egër kunndër shqiptares se madhe Nënë Tereza.

Më titullin “Sekretet e errëta të Vatikanit: Si ishte nëna e Teresës “e ashpër”, portali ruso-serb hedhë baltë mbi shenjëtoren shqiptare, jo pse ishte katolike, por pse ishte shqiptare.

Ky portal në vazhdimsi propogandon kundër shqiptarëve duke shpifur dhe sajur në ekstrem.

Sipas Sputnik, Shën Teresa eKalkutës,  ka pasur një llogari kaq të pasur që mbyllja e tij do të çonte në rrëzimin e të gjithë institucionit financiar.

Figura e Nënë Terezës, sebashku më figurën e Gjergj Kastriot, janë cak i vazhdueshëm i sulmëve nga çarqet turko-islamike dhe ryso-serbe.