Seldi dhe Mimoza janë bërë dy këngëtarët më të dashur për publikun.

Ata tani së bashku po prezantohen edhe në media.

Së fundi Mimoza ka publikuar një foto, ku të dy duken mjaft bukur.

Të veshur në mënyrë elegante çifti iu shkrin.