Lëvizja Vetëvendosje, ka konfirmuar fitoren në zgjedhjet për kryetar në komunën e Prishtinë dhe Prizrenit.

“Sot pas numërimit të votave me kusht dhe diasporës konfirmojmë dhe vulosin fitoren në Prishtinë”, ka thënë Sejdiu.

“Sot konfirmojmë fitoren edhe në Prishtinë edhe në Prizren”.

“Mirëqeverisja do të vazhdojë në Prishtinë edhe do të zbarkojë edhe në Prizren. LVV do të çkapë këtë shtet nga pushteti që e ka kapur”, ka thënë ai tutje.