Një aksident sapo ka ndodhur në Tetovë. Siç shihet aksidenti ka ardhur si pasojë e parkingut ku vetura ka dashur të parkohet. Policia ka arritur në vendin e ngjarjes dhe po merren masa për të zbardhur aksidentin. Dëshmitarët thonë se mungesa e parkingjeve në Tetovë e bën komunikacionin shumë të vështirë ku edhe vijnë pasoja të tilla.