Edhe pasi të përfundojë efekti i drogave, ato mund të qëndrojnë për një kohë të gjatë në gjakun, urinën dhe flokët tona.

Por, sa gjatë qëndrojnë ato në sistemin tonë?

Siç duket, kanabisi qëndron më shumë në gjak e në urinë sesa drogat e tjera, ku ekspertët kanë treguar se kanabisi qëndron në gjak për 14 ditë, ndërsa në urinë 1 muaj dhe në flokë 3 muaj.

Ndërsa duket se më së paku në sistemin tonë qëndron droga e njohur LSD, e cila qëndron në gjak për 3 orë, në urinë për 3 ditë dhe gjithashtu edhe në flokë për 3 ditë.
Më poshtë e keni listën e plotë të llojeve të drogave dhe të periudhave se sa orë qëndrojnë në gjak, dhe sa ditë qëndrojnë në urinë dhe flokë.