Është në fokus edhe vogëlushi e kjo për shkak të dy prindërve të cilët janë në vëmendje të madhe nga rubrikat rozë

Këngëtarja e shumë hiteve, edhe pse kohë pas kohë behët e gjallë me publikime të ndryshme, fotografi  personale nuk është e gatshme ti ofron për ndjekësit dhe adhuruesit e këngës së saj.

Tuna po përgatitet për një projekt të shumë pritur e që mungesa e saj në treg është ndje aq shumë. Është ajo femra që sjell dhe bën ndryshim këtë e ka vërtetuar me vite me radhë, shkruan Kosovarja..

Këngëtarja edhe pse ka qëndruar si në heshtje kur vijë puna e imazheve personale, në një video ditë më parë është shfaq duke ushtruar në mënyrë intensive , për të sjell linjat në formë dhe për t’u përgatit për këngën e radhës.

Deri sa Tuna nuk është e pranishme Patrisi kuptohet është në mbikëqyrje të vogëlushit Tian , e kësaj gjëje ai nuk i përmbahet për të shkrepur një fotografie për të ndarë më të tjerët. E me këtë rast me këtë imazh ka përshëndetur të gjithë ju me një mirëmëngjesi. E kjo foto tregon sa është rritur Tiani.