Bie një avion në periferi të Lezhës. Lajmin e ka publikuar para pak minutash ish-kryeministri Sali Berisha, referuar denoncimit të një mesazhdërguesi në rrjetet sociale.

Për të qenë sa më transparent, Berisha ka publikuar mesazh-shkëmbimet me qytetarin, i cili i sqaron se avioni ka rënë disa kilometra larg pistës së Gjadrit në Lezhë.

Nuk dihet ende se kujt i përket ky avion dhe nëse ka të lënduar apo jo.

Ndërkohë, Berisha shkruan: “Narko-mushkojnat ne gjahun e dhelpres se kuqe! sb”.