Tridhjetë e tre vjeçari N.B nga fshati Bogovinë i Tetovës, dje rreth orës 18 ka raportuar rrëmbimin e gjyshit të tij 52-vjeçar i AA Zherovjane, i cili më parë është raportuar i zhdukur, transmeton TetovaSot.

Në telefonin e të raportutarit ka arritë një mesazh SMS nga individë të panjohur në atë kohë që AA. dhe automjeti i tij thuhet se është ndaluar në Strugë dhe se ata nuk do t’i lirojnë atë, dmth. të kthehet derisa të japin 4000 euro, njofton SPB-Tetovë.

Janë ndërmarrë të gjitha masat dhe aktivitetet për të sqaruar plotësisht të gjitha detajet që kanë të bëjnë me rrëmbimin e raportuar, p.sh. kush, si dhe përse është kryer./TetovaSot/