Si ish-manekine dhe njëra ndër damat të para më intriguese të cilat kanë hyrë ndonjëherë në Shtëpinë e Bardhë, jeta e Melanias, duke përfshirë edhe dietën e saj, po nxit interesim të shumicës së njerëzve.

Është interesante që dama e parë e Amerikës gjithmonë për kafjall zgjedh të njëjtin ushqim, sipas të cilit mund të përfundohet që Melania është femër shumë e disiplinuar.

Çdo ditë e fillon me të njëjtin artikull ushqimor

Me gjithë faktin që tani është më e zënë se kurrë më parë, kjo damë 47-vjeçare gjithmonë gjen kohë për kafjall, i cili patjetër duhet të jetë i shëndetshëm.

Para disa vjetësh, Melania ka zbuluar për revistën GQ që zakonisht ditën e vet e fillon me qull tërshëre (Avenasativa), i cili përmban fibra dhe me pijen smothie të bërë nga disa përbërës përplot vitamina.

Çdo ditë ha një numër të caktuar pemësh

Pyesni se si sllovenia e bukur mban linjën e përsosur të trupit të vet, ndërkaq lëkurën të shkëlqyer? Ajo në ushqimin e vet përfshin pemë të pasura me antioksidantë.

Në një intervistë ka zbuluar që qëllimi ditor i saj është të hajë së paku shtatë pemë.

Nuk i ndalon vetes asgjë

Për shkak të dukjes fantastike fizike, shumë njerëz mendojnë që Melania nuk ha absolutisht sheqer. Megjithatë, është e kundërta.

“Nuk kam ndonjë ëmbëlsirë të zakonshme të cilën e ha gjithmonë. Nëse dua të ha ëmbëlsirë, do të zgjidhja pemë apo pak çokollatë, për shkak se mendoj që ato i janë të nevojshme trupit tim”, ka thënë ajo.

Dama e parë madje ka pranuar që ndonjëherë dëshiron të hajë akullore, gjithnjë derisa ajo të jetë “Në balancë me ushqimin e shëndetshëm”.

Nuk u nënshtrohet dietave të këqija, por ushqimi i shëndetshëm është pjesë e mënyrës së saj të jetës

Për Melanian është shumë me rëndësi që të pijë mjaft ujë gjatë ditës, në mënyrë që të jetë e hidratuar, mirëpo kurrë nuk konsumon ushqim të yndyrshëm apo kalorik.

Pasi që ka lindur djalin e vet, Baronin, dhe i ka hequr kilogramët e fituar gjatë shtatzënisë, ka pranuar që ushqimi i shëndetshëm dhe pilates, dy-tri herë në javë, i kanë ndihmuar të kthejë formën e vjetër.

Melania ka ushqimin e preferuar

“Ushqimi i preferuar më është mishi i zogut në parmeyan, ndërkaq pija Coca-Cola dietale nga shishja klasike e qelqtë”, ka thënë njëherë.