Një krim makabër ka ndodhur në Turqi ku një avokat Kudbettin Kaya, është vrarë në mes të ditës teksa ai po drekonte.

Vrasësi ka hyrë qetësisht dhe ka shkuar pranë tryezës së avokatit ku i ka boshatisur karikatorin e pistoletës mbi trup.