Kurti dhe Sura’ ishte filmi historik që e bëri të njohur në Shqipëri aktoren Farah Zeynep Abdullah e njohur si “Sura”.

E nëse ju ka munguar aktorja bukuroshe do të rikthehet sërish në ekranin shqiptar.

Së shpejti atë do ta shihni në serialin “Sulltanesha Kosem” krah aktores Nurgul Yesilçay e cila do ketë rolin kryesor.

Farah Zeynep Abdullah do të quhet “Sulltanesha Faria” dhe do të jetë bashkëshortja e Sulltan Muradit.