Bella Hadid dhe The Weeknd patën një lidhje dashurie, por që nuk u zgjati shumë.

Tani kur Selena Gomez e braktisi këngëtarin e njohur, ai duket se ka vendosur të kthehet sërish në krahët e Bellas.

Është The Weeknd ai, i cili së fundi është parë duke hyrë në ndërtesën, ku banon supermodelja.

A janë këto ‘shkëndija’ se mes tyre po rinis romanca e vjetër …. do ta kuptoni shumë shpejt!