Pikërisht sot më 28 Nëntor, më shënjimin e pavarësisë së Shqipërisë, ditëlindjen e komandantit legjendar Adem Jashari, si dhe daljen e parë publike të UÇK-së, në Lipjan, është bërë edhe zbulimi i shtatores së Adem Jasharit.

Me këtë rast përfaqësuesi i familjes Jashari, Rifat Jashari, ka thënë se sot Adem Jashari i bëri të gjithë bashkë në sheshin e Lipjanit.

“Ishalla gjithmonë jemi bashkë e gjaku që ka ra për këtë tokë nuk shkel në të sepse na mallkon Zoti por duhet të punojmë të çojmë Kosovën përpara ku ata dëshiruan. Sot Adem Jashari na bëri bashkë në sheshin e Lipjanit. Zoti ua rrit nderin”, ka thënë Jashari.