Rashel Kolaneci është shndërruar në një femër tejet ‘bombastike’. Modelja seksi, e cila ka kaluar në Top Chanel tek “Procesi Sportiv”, nuk nguron që kohë pas kohe të shfaqë linjat e saj trupore.

Janë të pasmet e saj ato që bien më së shumti në sy dhe të cilat kanë pranuar komplimente të shumta.

Me këtë foto Rashel po i ‘çmend’ gjithë ndjekësit në Instagram.